Volajte ZADARMO po–pia od 8 do 16 hodín: 0800 164 616

Späť na články

JESENNÁ AKCIA! Najpredávanejšie sety tepelných čerpadiel za zvýhodnené ceny

Pokračovať v čítaní

Patrik Kučera

Len do konca novembra 2024 máte jedinečnú príležitosť získať cenové zvýhodnenie 1 200 € na set tepelného čerpadla v kombinácii s hydraulickou vežou. Neváhajte nás kontaktovať, radi vám pripravíme nezáväznú ponuku na mieru.

Ponuka zadarmo

Aké sú podmienky akcie?

  • Akcia platí od 10. septembra do 30. novembra 2024 alebo do vypredania zásob.
  • Vzťahuje sa na najpredávanejšie tepelné čerpadlá radu LWD, LWDV, LWAV v kombinácii s hydraulickou vežou HTD, HSDV alebo HSV.

Bojler zadarmo v hodnote 1 265 €

Nevybrali ste si z našich akčných setov? Nevadí! Stále máte možnosť využiť špeciálnu ponuku a pri kúpe vybraného tepelného čerpadla alpha innotec získať ZADARMO zásobník teplej vody s objemom 300 l.

Aké sú podmienky akcie?

Prečo zvoliť tepelné čerpadlo alpha innotec?

  • Kvalita preverená časom

Tepelné čerpadlá alpha innotec vyvíjame a vyrábame už od roku 1998. V technologickom centre v nemeckom Kasendorfe vybavenom tou najmodernejšou technikou premieňame dlhoročné skúsenosti s úsporným vykurovaním a chladením na špičkové tepelné čerpadlá, s ktorými máte vždy istotu správnej voľby.

  • Záruka 5 rokov

Na tepelné čerpadlá alpha innotec sa môžete spoľahnúť. Záruka preto nie je podmienená pravidelnými servisnými prehliadkami.

  • Viac ako 24 rokov skúseností s prírodným chladivom R290

Už od roku 1999 pracuje alpha innotec na stálom zdokonaľovaní tepelných čerpadiel, ktorým v žilách koluje propánové chladivo R290. V porovnaní s ostatnými používanými druhmi chladiva sa jedná o najekologickejší variant vôbec.

  • Servis priamo od výrobcu

Oproti konkurencii je záručný aj pozáručný servis čisto v réžii spoločnosti ait-slovensko. Tá vo svojich radoch drží špeciálne preškolených servisných technikov, ktorí majú na starosť kontrolu inštalácie pri odovzdaní zákazníkovi a následnú starostlivosť o zariadenie.

  • Jednotka na švajčiarskom trhu

Alpha innotec je najpredávanejšou značkou tepelných čerpadiel vo Švajčiarsku.

Potrebujete viac informácií?

V prípade akýchkoľvek otázok alebo záujmu o nezáväznú cenovú kalkuláciu nás kontaktujte prostredníctvom nižšie uvedeného formulára.

Ponuka zadarmo


    NAPÍŠTE NÁM O KALKULÁCII ZADARMO ALEBO O DOBRÚ RADU

    Pomôžeme vám vybrať tepelné čerpadlo do vášho domu, poradíme s dotáciami, zodpovieme všetky vaše otázky a spočítame, na koľko vás nové vykurovanie vyjde.





    Odoslaním súhlasíte so spracovaním osobných údajov